Srbijanske Večernje novosti optužile predsjednicu da nosi “ustaške” čizme

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Predsjednica je i danas kao i prijašnjih nekoliko puta nosila obuću proizvedenu u vukovarskoj tvornici obuće 'Borovo' kao jedan poticaj i besplatnu reklamu za posrnulog vukovarskog diva

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na obilježavanju 26. obljetnice stradanja tijekom velikosrpske agresije u Domovinskom ratu i Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991. došla je noseći ‘zenge’, čizme koje je proizvodilo Borovo, a nosili hrvatski branitelji na početku rata. 

Predsjednica je i danas kao i prijašnjih nekoliko puta nosila obuću proizvedenu u vukovarskoj tvornici obuće ‘Borovo’ kao jedan poticaj i besplatnu reklamu za posrnulog vukovarskog diva. 

No srbijanskim Večernjim novostima to nije promaklo te su predsjednicu optužili da nosi ‘ustaške’ čizme. Srbijanski medij osim prozivanja predsjednice jer nosi čizme koje su nekad nosili hrvatski branitelji iz tvornice koju su upravo četnici, JNA i paravojne srpske postrojbe opljačkale i uništile, nisu propustili napomenuti kako tijekom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991., i početka srbočetničke agresije na Hrvatsku nisu spomenute i srpske žrtve u Domovinskom ratu te su optužili Hrvatsku da veliča ustaštvo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI