SRBIJA ZGROŽENA: ‘Ubili su mi sina zbog sms poruke protiv Vučića’

screenshoot

Odvjetnik preminulog Milorada, Feđa Dimović, izjavio je kako je u ovom slučaju bez sumnje riječ o smrti pod sumnjivim okolnostima...

Srbija je potresena nakon intervjua koji je za medije dala Draga Nikolić, majka Milorada Nikolića (45) koji je slao sms poruke svom poznaniku protiv njihovog predsjednika protiv Aleksandra Vučića.

– Da, u porukama je spominjao Vučića, ali nikome nije prijetio. Policija ga je odvela na informativni razgovor na kojem su ga “pritiskali” da prizna prijetnje, no on to nije učinio – kazala je uplakana Draga Nikolić kojoj je sin iz zatvorske bolnice vraćen u lijesu.

– U kojoj to državi drže čovjeka u zatvoru zbog telefonskih poruka? Na pravdi boga proglasili su ga ludim. Stavili ga u sobu sa čovjekom koji je ubio majku. Kada su ga brat i sestra posjećivali, vidjeli su da nije dobro – izjavila je Miloradova majka i posvjedočila kako je njen sin bio podvrgnut jakim i bespotrebnim terapijama za koje smatra da su ga ubile:

– Događalo se da zbog lijekova nije bio u stanju ni jesti. Žalio se kako ima jaku terapiju i da mu utječe na raspoloženje. Što drugo da mislim nego da su ga ubili? Ubili su ga oni koji su ga nevinog zatvorili. Pitam se kome je to moj sin mogao nauditi porukama – očajno je kazala Nikolićeva majka.

Odvjetnik preminulog Milorada, Feđa Dimović, izjavio je kako je u ovom slučaju bez sumnje riječ o smrti pod sumnjivim okolnostima:



– Nikolić je krajem prošle godine uhićen i optužen da je ugrozio sigurnost tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića zato što je slao “prijeteće SMS” poruke na mobilni telefon svog poznanika Danka Batanića. Njima ni na koji način nije mogla biti ugrožena sigurnost najviših nositelja državne vlasti, prije svega jer iste nikada nisu javno objavljene, niti na bilo koji drugi način doznate od strane aktualnog predsjednika i ministra unutarnjih poslova. Napominjem da je moj branjenik bio neosuđivan, da za svojih 45 godina života nikada ranije nije bio liječen od bilo koje vrste duševne bolesti, da nikada nije bio sklon agresivnom ili bilo kakvom drugom neprimjerenom ponašanju. Sasvim suprotno, moj branjenik je bio profesionalni sportaš, uzoran građanin, dobar kršćanin a prije svega dobar čovjek, koji nikad u životu nije ni mrava zgazio”, istakao je Dimović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI