Šokačkim bećarcem Culej ušutkao Indexovce nakon neviđene hajke na njega i njegovu obitelji!

Patrik Macek/PIXSELL

Bećarac koji je sastavio indeksovcima prenosimo u cijelosti

Nakon što je portal Index.hr napao saborskog zastupnika Stevu Culeja nakon riječi koje je uputio Ivanu Pernaru, novinari tog portala koji se financira iz Srbije nastavili su najgrublje napadati i članove njegove obitelji.

U telefonskom razgovoru Culej nam je pojasnio što je sve prolazio. “Vrijeđali su me na osobnoj razini,  a tek komentari njihovih čitatelja, pljuvali su ne samo mene nego i sve branitelje. Vrijeđali su mi i pokojnog brata koji je ubijen u Borovu Selu s riječima – “zaklala ga ološ kao što sam ja”. No nisu se zadovoljili s time nego su mi krenuli i na djecu, napadajući ih i vrijeđajući ih, nazivajući ih primitivcem, uz najpogrdnije riječi”, objašnjava Culej.

Lažno su ga, dodaje, prikazali kao osobu koja mrzi Srbe, iako ima mnogo Srba koji su mu prijatelji i koji su se s njime borili u Domovinskom ratu. Uz to su, valjda da objasne da sam tobože kriminalac i lopov, izmislili da posjeduje “pola sela Jarmine, što je totalna laž i glupost”.

Ne želeći se spuštati na njihovu razinu, Culej im je odgovorio na najbolji mogući način – bećarcem. Stihovi su odmah postali virtualni hit, a Culej je stihove objasnio željom da se bolje razumiju – “oni su pjevali i plesali na gay prideovima a ja u folklornom društvu”, objasnio je Culej razloge svoje nadahnutosti.

Bećarac koji je sastavio indeksovcima prenosimo u cijelosti:



“Evo jutros kreno ranit svinje ,kad u đepu nešto se napinje. Nije ono što vi pomisliste već me gone neke bijesne gliste, nešto zuji neki signal daje, uplaši se šta je. Opet šta je? Mobitel mi opet signal daje. Evo index sve o meni laje ,laje i laje nikako ne staje, garant sjeo sam na svoje jaje. Šta je jado? Zašto ne spavate koda drugo nešta radit znate. Lajete mi i neradnog dana vi mediji lijenih zgubidana. Pisali bi vi o meni svašta jer je kvarna vaša trula mašta . Došli za vas sad su crni dani izdali se vaši partizani, izdali se kroz lažova znana, kroz Mesića sina partizana, sve je reko ništa lago nije barem jednom ko nikada prije. Lajte sada vi kojoti pusti jer kraj došo vašoj je gadosti. Mogao bih pisat dok ne padne inje, al ne mogu moram ranit svoje crne svinje. Kad svinje naranim rakiju popijem da se vama u lice nasmijem.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI