Škoro o premijeru Plenkoviću: “U strahu su velike oči”

screenshot, youtube

“Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom”, poručio je Miroslav Škoro Facebook objavom referirajući se na premijera Andreja Plenkovića koji ‘u nedostatku svoga kandidata vodi kampanju protiv ostalih kandidata’.

Plenković nakon sjednice Vlade u četvrtak komentirao nedavni incident na Korčuli gdje ga je dočekao prosvjednik s natpisom ‘ćaća’. 

“Taj gospodin objasnio je svoj cilj i nije mi ugodno da mi se lijepi etiketa korupcije”, kazao je Plenković, a Škoro je tu premijerovu izjavu danas komentirao rečenicom: ‘u strahu su velike oči’.

“Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.  Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.  O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi”, napisao je Škoro na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI