Škoro ‘napao’ Balaševića i Bajagu! Ovo im stavlja na teret

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nejasno je zašto se Škoro upustio u iznošenje neistina koje je lako demantirati

Popularni pjevač Miroslav Škoro nedavno je žestoko ”opalio” po svom gradu Osijeku, gdje je nekada želio postati i gradonačelnik.

U razgovoru za Večernji list, među ostalim Škoro se dohvatio svojih kolega iz Srbije, Đorđa Balaševića i Bajage, te rekao:

“… Kod nas mediji prozivaju one koji imaju što reći i o nekim izvođačima iz Srbije, ne usuđuju se te izvođače, koji su ikone u Hrvatskoj, ni dirati. Bajaga i Đorđe Balašević u Osijeku mogu dobiti dvoranu gratis, a ja moram platiti mjesec dana unaprijed. Mi smo malo zbunjen narod i zato nam je tako kako jest…”, rekao je Škoro.

Izgleda kako nije govorio istinu, jer, telegram.hr je u posjedu dokumenata na kojima jasno stoji kako su i Bajaga i Balašević platili dvoranu!

Za Bajagin koncert nešto manje od 30.000 kuna, a za Balaševićev 40.000 kuna, a razlika je jer dvorana u ugovoru nudi razne modele.



Iznenađen sam da osoba koja cijelo vrijeme govori kako voli Osijek, na taj način konstruira i izmišlja i govori na najgori mogući način o svom gradu, samo zato da bi mu naštetio”, rekao je za Telegram Ivica Vrkić, gradonačelnik Osijeka.

Nejasno je zašto se Škoro upustio u iznošenje neistina koje je lako demantirati, osim ako po srijedi nije pjevačeva ljubomora, piše telegram.hr jer su Balašević i Bajaga u Osijeku su na svojim koncertima imali više posjetitelja od Miroslava Škore.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI