SKANDAL NA MATURALNOJ VEČERI: Učenik nokautirao profesora

Pexels

Profesor Obrtničke škole u Koprivnici sinoć je teško pretučen na maturalnoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina. Prema neslužbenim informacijama, potvrđene su mu teške tjelesne ozljede, javlja Podravski.

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a izvori Podravskog pričaju da je profesor doslovce nokautiran udarcem šakom u glavu. Tučnjava je najprije prijavljena županijskom Centru 112.

“S privatnog broja u 2.39 sati primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji”, rečeno je iz županijskog centra 112.

Glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek potvrdio je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje.

“Za sada mogu kazati kako je jedna osoba ozlijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao”, kazao je Laljek.



Ravnatelj koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić također je rekao kako je saznao za događaj o kojem osobno zna vrlo malo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI