SECRET ARTS CINEMA VAS POZIVA: Jeste li spremni prepustiti se iznenađenju?

screenshot/YouTube

Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan, a ulaz slobodan

SECRET ARTS CINEMA VAS POZIVA 8. veljače 2017 u 20 sati NA TAJNU PROJEKCIJU I DOGAĐANJE IZNENAĐENJA!

Jedna večer – jedna projekcija: trostruka hrvatska premijera filma, na temu umjetnosti, za kojeg niti ne znate da postoji, no (vjerujte!) želite ga pogledati.

Za vas je pripremljen niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva i tajne, životni projekti, ideje, želje i strahovi, pretočeni u dugometražni film, stižu na veliko platno.

Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan, a ulaz slobodan.

Potražite više s na FB stranici SECRET ARTS CINEMA ili pišite na [email protected]



SECRET ARTS CINEMA – CRAFT ART DESIGN ARCHITECTURE novi je filmski program posvećen umjetnosti.

Počinje s paralelnim tajnim projekcijama 8. veljače 2017 u 20 sati u organizaciji Udruge Pari Pikule i u suradnji s Kinom Urania u Osijeku, Art-Kinom Croatia u Rijeci, Kinotekom Zlatna vrata u Splitu i Festivalom mediteranskog filma Split.

Cilj programa je otkrivanje magičnog svijeta kreativnosti uz filmove i popratna događanja, a osim u kinima održavat će se i kao pop-up event na nizu alternativnih lokacija.

Zašto Secret Arts Cinema? 

Jer mi volimo kreativno pa vas vodimo u filmsko-umjetničku avanturu koja podrazumijeva da gledatelji ne znaju ništa o filmu koji će gledati. Naslov filma ostaje tajna sve do početka projekcije. Jeste li spremni prepustiti se iznenađenju?

Budite sigurni, za vas smo pripremili niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva o nama poznatim ili potpuno nepoznatim kreacijama u formi filma. Umjetnost se s umjetnošću susreće, isprepliće i komunicira u vremenu i prostoru, na svim razinama i u svim kulturama.

Projekt SECRET ARTS CINEMA na kreativan i izravan način povezuje filmske gledatelje sa značajnim umjetničkim djelima.

Nakon prve tajne projekcije 8. veljače 2017. u Osijeku, Rijeci i Splitu, avantura će se nastaviti i na drugim lokacijama u Hrvatskoj. Gledat ćemo filmove na temu umjetnosti. Recentne, zanimljive i u Hrvatskoj još neprikazane, filmove istaknutih autora o pothvatima nadarenih, a često i genijalnih autora.

Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan a ulaz slobodan.

VOLIM KREATIVNO!

FINAL PLAKAT SAC-8-2.2017 jpg

Facebook Comments

Loading...
DIJELI