SDP-ovcima je teško: ‘Plenković je lažirao anketu da je Živi zid ispred nas’

screenshot N1

Putem Facebooka SDP-ov glavni tajnik Nikša Vukas napisao je  a šef SDP-a Davor Bernardić podijelio, da je istraživanje objavljeno na Novoj TV velika prijevara u režiji Andreja Plenkovića.

“Otkrili smo veliku aferu. Još jednu prevaru u režiji Plenkovića i HDZ-a i to nakon što je lagao da će vratiti INA-u u hrvatske ruke, nakon što je lagao da neće dopustiti zatvaranje sisačke rafinerije, nakon što je lagao da nije umiješan u aferu BORG, nakon što je lagao da nema veze sa kupovinom zastupnika u Saboru, nakon što je lagao da odabrani avioni koštaju 500 milijuna eura, nakon što je lagao da se obavještajni sustav ne koristi za obračun unutar HDZ-a sada opet laže i manipulira i to po pitanju istraživanja rejtinga stranaka. Ovaj put glavni izvršitelj je agencija Ipsos puls i njihov djelatnik Ante Šalinović kao realizator Plenkovićevih naloga. Ta ista agencija osim istraživanja rejtinga stranaka radi i razna istraživanja za potrebe Vlade, ministarstava, državnih agencija i javnih poduzeća. Dakle u pitanju je očiti sukob interesa.

Najnovije lažno istraživanje koje je ova agencija objavila kaže da je Živi zid prestigao SDP i to je Plenkoviću i dotičnoj agenciji bio cilj, to je bio njihov dogovor kako bi rušili SDP.

Građani moraju znati istinu, a istina je da je SDP po podršci daleko ispred Živog zida, suprotno od onog što žele podvaliti građanima Plenković i Šalinović. Po materijalnim dokazima do kojih smo došli s raznih strana pa čak i izvan države, razlika je gotovo dupla ali u korist SDPa.

Ovim putem ispričavam se Novoj TV koja je u najboljoj namjeri željela objektivno informirati građane o rezultatima ove agencije. Očito je da nažalost ni oni nisu znali o kakvoj se prevari radi, napisao je Vukas a Bernardić podijelio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI