SDP-ovci u šoku: Prijeti im nova ovrha, navodno postoji još jedan dug za izbore 2009.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iznos koji se spominje u mogućoj novoj tužbi jest 1,5 milijuna kuna

Ovrha od deset milijuna kuna zbog troškova reklama i medijskog prostora za Bandićevu kampanje iz 2009.,  postala je glavni problem najvećoj oporbenoj stranci, uz već prijašnje sukobe oko predsjedniika Davora Bernardića. No, SDP-ovcima, kako stvari stoje, prijeti i druga ovrha za lokalne izbore!

Pred SDP-om u narednom razdoblju najbitnije će biti pokušati odgoditi naplatu duga od strane Slobodana Ljubičića i TV Sljemena.

Jutarnji list u svojem tiskanom izdanju od petka piše, kako se tročlana delegacija te stranke u sastavu Zvane Brumnić, Peđa Grbin i Nikša Vukas, već sastala s Ljubičićem i pokušala definirati isplatu duga.

No, protiv SDP-a navodno se vodi i druga tužba za lokalne izbore 2009. godine!

Podsjetimo, prva tužba je završila presudom Visokog trgovačkog suda da SDP mora platiti TV Sljemenu iznos od 4,3 milijuna kuna glavnice, što s troškovima i kamatama raste na 9,5 milijuna kuna.



Iznos koji se spominje u mogućoj novoj tužbi jest 1,5 milijuna kuna. U pitanju je dug stranke prema agencijama za drugi krug lokalnih izbora 2009. godine, koje je na sebe preuzelo TV Sljeme.

Čak niti mnogi članovi SDP-a sve do prije par dana nisu znali da se protiv stranke vodi i drugi proces.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI