Ruža Tomašić želi ujediniti desnicu: “Zajedno možemo učiniti čuda”

screenshot

Desnicu na ujedinjenje pozvala je Ruža Tomašić, apsolutna pobjednica ovih izbora po broju preferencijalnih glasova! Ona smatra da su na ove izbore išli zajedno osvojili bi 17 posto glasova i bili treća opcija.

Gostujući u Dnevniku Nove TV Tomašić je rekla kako vjeruje da ima nade za suradnju: “Vjerujem da ima šanse, jer neće nitko proći. Onda ćemo opet životariti, narod će nam okrenuti leđa. Naći će se netko novi. Dužni smo se okupiti i pokazati narodu da se politika može voditi pošteno, a to možemo jedino ako se svi okupimo”.

Ističe kako ona ne može biti faktor okupljanja: “Imam svoj posao u Bruxellesu, imam tamo puno posla. Imamo predsjednika Hrvatske konzervativne stranke. To je Marijan Pavliček, mladi čovjek, otac troje mlade djece, Vukovarac, dogradonačelnik Vukovara, profesor povijesti i njemačkog jezika. Ako to nije dovoljno, ne znam što jest. Mladi čovjek, želi ostati živjeti u Hrvatskoj i vjerujem da će on biti jedan faktor okupljanja. Plus imate Zekanovića, Ilčića i još dosta mladih ljudi i vjerujem da će oni dokazati da se to zapravo može. Ja tu pružam podršku”.

A na pitanje kome su ovi izbori najveća pouka, Tomašić odgovara: “Onima na desnici koji nisu ušli u Europski parlament. Da smo išli zajedno borili bi se za četvrtog. Vidi se po brojevima kako smo mogli proći. Svi su imali neku svoju računicu, ali ne može se. Svatko posebno ne može ništa. Ali ako idemo zajedno možemo učiniti čuda i vjerujem da je to sada svima jasno. Zajedništvo nema alternativu”.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI