Rečenica koju mnogi nisu primijetili: Iznenadit će vas tko je podržao Grabar-Kitarović!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje je vrijeme izrazito aktivna, a jedna od njenih, sada već uobičajenih akcija jest privremeno izmještanje ureda. Posljednja destinacija na koju se predsjedničin ured privremeno izmjestio jest Krapinsko-zagorska županija, odakle je jasno i bez susprezanja uputila kritike na račun Vlade tvrdeći kako država ostvaruje bolje rezultate, ali da se to mora vidjeti na računima građana.

Upozorila je i da je potrebno donijeti novi Ovršni zakon, ali i kako su potrebne brže i učinkovitije mjere demografske obnove. Sve to što je predsjednica izrekla, nije ništa novo i neuobičajeno.

No, vrlo neobičnu poruku poslao je SDP-ov krapinski župan Željko Kolar, koji je predsjednici dao potporu.

Bez obzira na politička uvjerenja, bez obzira na stranačku pripadnost, ima stvari koje su nacionalni interes, zbog toga vaše zalaganje koje je vezano za demografsku obnovu, za prava hrvatskih branitelja, vaše zalaganje za koncept da spriječimo odlazak mladih ljudi iz Republike Hrvatske ima našu potporu i podršku”, izjavio je župan Kolar.

Ova izjava, koja se diskretno provukla kroz medijski prostor te ostala nezamijećena, tek je dio promjene koja dolazi iz SDP-ova tabora jer u posljednje vrijeme ova najveća oporbena stranka prilično je blagonaklona prema HDZ-u pa su tako nedavno podržali kupnju borbenih aviona, ali i zakon o mržnji na internetu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI