Ramljak: „Dosta mi je neistinitih napada, tužio sam Bernardića“

Tomislav Miletic/PIXSELL

„Gospodin Davor Bernardić odnosi se doista krajnje neodgovorno prema postupku izvanredne uprave i neutemeljeno i bez ikakvih argumenata teško optužuje ne samo mene nego cijeli niz drugih koji imaju ikakve veze s Agrokorom“, kaže Ramljak

Ante Ramljak kaže da, bez obzira na žestoke napade, nije zažalio što je preuzeo funkciju izvanrednog povjerenika za Agrokor. No, na te će napade i odgovoriti, pa je podnio tužbu protiv čelnika SDP-a Davora Bernardića,piše Večernji list.

“U građanskom postupku tužio sam Davora Bernardića koji uporno ponavlja cijeli niz neistinitih konstrukcija čime nanosi ozbiljnu štetu postupku izvanredne uprave. Svatko od nas mora odgovarati za svoja djela i njihove posljedice prema ulozi koju imamo u društvu. Ja sam bio svjestan te odgovornosti kada sam preuzeo ovaj posao i snosit ću je potpuno, što smatram da trebaju činiti i svi drugi sudionici ovog procesa. Gospodin Davor Bernardić odnosi se doista krajnje neodgovorno prema postupku izvanredne uprave i neutemeljeno i bez ikakvih argumenata teško optužuje ne samo mene nego cijeli niz drugih koji imaju ikakve veze s Agrokorom. Kako je istaknuta javna osoba kojoj brojni građani vjeruju, morao sam se odlučiti na taj nepopularan potez jer snosim odgovornost za uspješno okončanje procesa restrukturiranja Agrokora”, izjavio je Ramljak za Večernji.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI