Puhovski iznenadio mišljenjem o Škori i Milanoviću

screenshot

“Ponaša se kao da se boji, da bira moment. Njoj Milanović pomaže, lakše će s desnicom izaći na kraj zbog Milanovića”, kazao je Puhovski, napominjući da se Milanović mora radikalizirati.

Politički analitičar Žarko Puhovski i komunikacijski stručnjak Krešimir Macan, gostujući u RTL Direktu komentirali su kandidaturu bivšeg premijera Zorana Milanovića za predsjednika države.

“Kiša je pala, Milanović se kandidarao i sad možemo mirno spavati. Problem je što se on kandidirao s dvije naznake – karakter i ‘nisam ljevičar, nego sam za modernu Hrvatsku’. Karakter znači imam ga za razliku od nje (Kolidna Grabar-Kitarović) koja ga nema. To je pozicija koju prihvaćaju desni birači, tu ne može dobiti. To je pogrešno u startu. Moderna Hrvatska je nestala kad je nestala hrvatska industrija. Bila je predmoderna za vrijeme Tuđmana, sad je nešto postmoderna, ali moderna više nikad ne može biti”, smatra Puhovski koji je uvjeren da Milanović može taktizirati, ali ga temperament povuče.

”Problem je što želi biti kandidat ljevice, a da ne bude sasvim ljevičar. On se već par put nazvao liberalom kalvinistom, što god to bilo. Problem je da nema čitav SDP iza sebe. Kandidaturua ima smisla samo ako Škoro ne bude kandidat. Ako Škoro bude kandidat, Milanović nema tu što raditi”, mišljenja je Puhovski. Milanović je inače poznat po tome što je u više navrata omalovažavao predsjedničku funkciju, tvrdio je i da nikad neće biti predsjednik, a to bi mu se moglo obiti o glavu.

“S Kolakušićem se on može potući jer je huligan, ali Škoro nije taj koji bi se tukao pa tu Milanović ispada kao agresivac. On je luzer, izgubio je izbore, u međuvremenu je loš poduzetnik, oštetio je stranku i evo ga sad opet”, dodao je Puhovski, koji se dotakao i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na čiju se kandidaturu još čeka.

“Ponaša se kao da se boji, da bira moment. Njoj Milanović pomaže, lakše će s desnicom izaći na kraj zbog Milanovića”, kazao je Puhovski, napominjući da se Milanović mora radikalizirati.



”Ne smije biti pristojan, što njemu nije teško, ali pitanje do koje mjere. Koji je motiv njegove kandidature? Je li mu dosadno u životu ili mu je doista stalo?”, zaključio je Puhovski dodajući da je Milanović luzer.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI