PRIJETIO SAMOUBOJSTVOM PRED BANDIĆEM: ‘Brat si je rezao ruke, zovi hitnu’

Snimka zaslona, dnevnik.hr

Pred očima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u zagrebačkom naselju Kozari putevi odvijala se nevjerojatna drama. Tamo je Bandić pristigao zbog početka sanacije još jednog ilegalnog odlagališta otpada, no tamo su ga dočekale prijetnje samoubojstvom.

Čovjek koji se dovodi u vezu s upravljanjem deponijem i naplaćivanjem odlaganja na državnom zemljištu prijetio je samoubojstvom. Prvo se polio benzinom, a onda je u znak prosvjeda razrezao si ruke, piše Dnevnik.hr.

Muškarčeva sestra je vikala: “Moj brat si je rezao ruke, zovi hitnu Bandiću. On je bolestan, molim te Bandiću”.

Stanovnici Kozari puteva često žale da im problematični deponij ugrožava zdravlje. Problem je u tome što je otpad opasan za zdravlje jer na ovim vrućinama u većoj mjeri strunuo. U konačnici je muškarac koji je prijetio samoubojstvom sa zavojima na rukama izašao pred Bandića. Kazao je kako ništa krivo ne radi, ali je optužio zagrebačkog gradonačelnika.

“Ne kradem ničije, ne otimam ničije. Izjavi malo što pošalješ kamione krijući da utovare odvoze ovdje da naplaćuješ. To ne govoriš ništa u javnost. Alo, ja ne navozim smeće, ja od tog smeća živim kao i 12 članova obitelji. Cijela Hrvatska zna da radim na sajmu, ne kradem ne otimam tuđe”, rekao je muškarac.



Unatoč svemu sanacija se nastavila i do petka bi trebala biti gotova .

Facebook Comments

Loading...
DIJELI