Ponoš: Milinović je ljut na Plenkovića, želi mu sve najgore

screenshot/youtube

Novinari Tihomir Ponoš iz Novog lista i Goran Penić iz Jutarnjeg lista gostovali su u Točki na tjedan N1 televizije i komentirali situaciju u HDZ-u, nakon izbacivanja Darka Milinovića iz stranke.

Hoće li Milinović ostati župan, upitala je Anka Bilić Keserović goste Točke na tjedan.

“Zasad će ostati župan, ne samo do proljeća, a onda kad se vrati u Sabor, ja ne vjerujem da bi on radio protiv svoje stranke, jer je najavio da će se vratiti prvom prilikom. On je ljut na Plenkovića i u političkom smislu mu želi sve najgore, pa ako se želi vratiti, ne smije puno štetiti i ne smije joj napakostiti, jer ga neće htjeti nazad”, rekao je Ponoš. 

“Njihov sukob je pokazao koliko je dubok taj klijentelizam na svim razinama. Nije se moglo očekivati drugo, nakon njegovog desanta na središnjicu stranke, nego izbacivanje iz HDZ-a”, rekao je Penić.

Komentirali su i vukovarskog gradonačelnika, Ivana Penavu, koji je, između ostalog, pozivao na ostavku ministra pravosuđa. “Njemu ovo nije prvi put. On je gradonačelnik Vukovara, to je za HDZ simbolički jako važan grad i sumnjam da bi se sukobili s njim”, rekao je Penić, dodavši da Penava zbog svojih izvjava neće snositi nikakve posljedice.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI