PLENKOVIĆ PROGOVORIO O BRKIĆU: Je li moguće da je ovo izgovorio?

screenshot

Nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a predsjednik stranke Andrej Plenković obratio se novinarima.

Dotaknuli smo se i afere što se tiče SMS poruka”, kazao je Plenković te je kazao da je prije sastanka zajedno s glavnim tajnikom stranke Gordanom Jandrokovićem razgovarao sa zamjenikom predsjednika Milijanom Brkićem prije sastanka o najnovijoj aferi koja se spominje.

Razgovarao sam sa zamjenikom predsjednika prije sastanka. On demantira sve navode koji su objavljeni u tisku. Da su to teme koje su već ranije bile reciklirane. Želimo da se rasvjetli prije svega afera SMS koja ima puno slojeva. Apsolutno, do kraja. A što se tiče ovog novog treba vidjeti, danas je bilo priopćenje MUP-a, o tome bi se mogao bi se očitovati i DORH. To su teme iz 2011. godine. Za mene su to sve bila nova saznanja”, kazao je Plenković.

Ova situacija nije ugodna za zamjenika predsjednika HDZ-a”, dodao je Plenković.

Optužbe oporbe da se radi o unutarstranačkim obračuna nazvao je smiješnima.



Što se tiče curenja informacija iz sigurnosnog sustava, to treba sprečavati”, rekao je Plenković.

Kako da ja znam tko to pušta. Jesam li ja neki mađioničar. Apsolutno ne spekuliram s takvim stvarima”, rekao je Plenković.

Razgovaramo vrlo otvoreno o cijeloj situaciji i mislim da nije ugodna niti za zamjenika predsjednika, nastojat ćemo da se sve ispita i vidjet ćemo što je točno, a što nije”, rekao je Plenković te odbio da u HDZ-u nema nesporazuma i različitih stavova oko prosvjeda u Vukovaru.

Stav HDZ-a o prosvjedu u Vukovaru je vrlo jasan. Istražiti sve zločine da, ali manipulirati sa temom ne. Prosvjed u Vukovaru nema podršku HDZ-a”, kazao je Plenković i dodao da nije niti jednom čuo Brkića da je rekao da će ići na prosvjed u Vukovaru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI