Pernar prijeti izlaskom iz Živog zida!

screenshot Facebook

Putem Facebooka Ivan Pernar je objavio video u kojem doslovno poziva članstvo da djeluje na predsjednika stranke Ivana Vilibora Sinčića protiv utjecaja njegove supruge Vladimire Palfi.

Rekao je kako će, ako Vladimira Palfi doista izbaci iz Sabora kako je najavljeno, on izaći iz Živog zida.

Budući da je nakon parlamentarnih izbora u stranci sklopljen interni dogovor kako će saborski mandat Bunjac i Palfi dijeliti pola-pola, odnosno svatko po dvije godine, Vladimira Palfi to može napraviti. Palfi ipak nije, nakon prve polovice, aktivirala svoj i time istjerala Bunjca, no sad je najavila kako će to učiniti.

“Ja jednostavno neću moći nastaviti svoju političku budućnost unutar Živog zida, ako do toga dođe, kazao je danas Pernar. Dodao je kako ne misli sudjelovati u čistkama. “Osnivač sam Živog zida, no spreman sam osnovati drugu stranku. Ipak, moja je želja da u Živom zidu ostanem, moja je želja da Živi zid bude kao stranka jedinstven. Moja je želja da s kolegama s kojima radim sada, radim i dalje. Moja želja je da i kolega Lukanić nastavi raditi s nama, koliko god me na osobnoj razini naživcirao.

Nemam ništa ni protiv predsjednika Ivana Vilibora Sinčića, volim čak i kolegicu Vladimiru Palfi. Nemam ništa ni protiv nje osobno, ali jednostavno s političkom likvidacijom Branimira Bunjca ne se mogu složiti. Ne mogu se složiti s metodama s kojima se to čini. Jednostavno, hoće li Živi zid ostati jedinstven, ili će ostati bez Branimira Bunjca i bez mene, ja sada o tome ne odlučujem. To je sada isključivo u rukama gospođe Palfi Sinčić. Ja sam pokušao i očajničke metode, molio sam ga, preklinjao da se ne smije likvidirati Bunjca jer je to politički štetno i neprihvatljivo.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI