Pernar o predsjednici: “Bolji sam prema svojoj curi nego ona prema svom mužu”

Facebook

Glas saborskog zastupnika Ivana Pernara nerijetko najjače odjekuje sabornicom, a sada je odjeknuo na društvenim mrežama.

Ovog puta ismijao je predsjednicu Grabar-Kitarović koja je prilikom posjeta s engleskom kraljicom Elizabethom odrezala supruga Jakova s fotografije te objavila samo njih dvije.

Prilikom poslovnog puta u Moskvu nije mogao povesti svoju ženu, a troškove puta za suprugu nisu mu platili niti za odlazak u Prag i Rim.



“Ako netko zove mene u goste i traži moju prisutnost, a pritom kaže – za tvoju ženu nas nije briga, sam rješavaj njene troškove, za mene to nije poštovanje i čast, nego dokaz nepoštovanja i omalovažavanja. Naravno da se takvim ljudima neću odazvati u goste, biste li vi?”, napisao je Pernar na svom Facebook profilu.

U subotu je objavio zajedničku fotografiju sa svojom djevojkom s kojom uživa u Moskvi, a Rusima ovo pitanje nije bio problem.

“Zvali su me na konferencije u Rim i Prag, pitao sam ih pokrivaju li troškove za moju ženu jer ne namjeravam ići sam. Odgovorili su da ne, doživio sam to kao provokaciju i čin nepoštovanja, te se odbio odazvati. Kad su me Rusi prije tjedan dana pozvali u Moskvu, pitao sam ih isto pitanje, odgovorili su – to nije nikakav problem! Budući da su bili galantni i pokazali više poštovanje od škrtica iz Brisela, s guštom sam se odazvao”, rekao je.

“Svoju ženu cijenim, ne režem ju s fotografija kao neki već ju uvijek pitam da zajedno stanemo pred objektiv kamere. Ne ostavljam ju samu doma i uvijek kada je u mogućnosti, zovem ju da putujemo zajedno gdje god to bilo. To je zato jer ju volim i poštujem, na kraju krajeva, pa s kim ću ići na dalek put ako ne s vlastitom ženom. Mnogima je to nejasno, ne mogu razumijeti da je poštovanje prema mojoj ženi, meni ravno poštovanju prema meni. Tko poštuje moju ženu, poštuje i mene, tko nju ne poštuje, ne poštuje niti mene.”, napisao je.

“To je zato jer ju volim i poštujem, na kraju krajeva, pa s kim ću ići na dalek put ako ne s vlastitom ženom. Mnogima je to nejasno, ne mogu razumijeti da je poštovanje prema mojoj ženi, meni ravno poštovanju prema meni. Tko poštuje moju ženu, poštuje i mene, tko nju ne poštuje, ne poštuje niti mene.”, dodao je.

Nisu se svi čitatelji složili sa njegovim izjavama: “Poštuj svoju ženu, to ti nitko ne brani… Ali plati za nju putovanja!”, komenitrao je jedan pratitelj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI