Pernar Kolakušića nazvao ‘čudnovatim kljunašem hrvatske politike’

facebook

Saborski zastupnik Ivan Pernar gostovao je  u emisiji Mreže TV  ‘U mreži politike’, u kojoj je komentirao daljnje političke ambicije i viziju za vlastitu stranku. Oko imena ‘Stranka Ivana Pernara’, nije bilo nikakvih polemika sa suradnikom Branimirom Bunjcem.

Na pitanje o suradnji s Mislavom Kolakušićem izjavio je da bi s njim izašao na izbore, samo ako bi on bio za revolucionaran program. Međutim, Pernara muči sljedeće: ‘pitanje je da li Mislav Kolakušić želi stvari koje mi želimo, a to je monetarna reforma, izlazak iz EU, NATO-a i tako dalje’. S obzirom da Kolakušić nije dio političke elite, Pernar ga je nazvao ‘ nekim čudnovatim kljunašem i pojavom’

O političkom djelovanju ‘Stranke Ivana Pernara’, rekao je da se nada podršci ljudi koji vjeruju u teorije zavjere. “Želim sve alternativce, ljude koje biste inače gledali ‘Na rubu znanosti’”, dodavši da su mu u Živom zidu zamjerili što je u Sabor doveo David Icke-a, poznatog teoretičara zavjera.

Predsjedničke izbore vidi kao  uvertiru u parlamentarne. Najavljuje svoju predsjedničku kandidaturu: ‘Smatram to ispravnom odlukom i smatram da sam jedini kandidat koji bi se usprotivio ovoj eliti do kraja. Meni nije problem suprotstaviti se masoneriji, reći otvoreno što mislim o Europskoj Uniji i o NATO-u, što mislim o financijskom sustavu. redsjednik ima veliki utjecaj na javno mnijenje. Moja uloga bi bila probuditi društvo’.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI