Pernar demonstrativno sjedio dok je svirala himna pa ‘objasnio’ taj potez na Facebooku!

screenshot/YouTube

"Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima", poručio je Pernar

Na samom početku zasjedanja Sabora intonirana je hrvatska himna, “Lijepa naša”. Svi su saborski zastupnici u tom trenutku ustali, no Ivan Pernar ostao je demonstrativno sjediti na svojem mjestu. Kasnije je, nakon što su na Facebooku počele pljuštati optužbe, pokušao objasniti svoj potez:

“Čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i suverenitetu vlastite države.

Oni koji su doveli naš narod na prosjački štap, te posljedično do masovnog egzodusa građana naše zemlje, kao i lišavanja naše zemlje svakog oblika suvereniteta, to su ti koji su stajali za vrijeme sviranja himne i držali se za srce.

Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima.

Oni koji misle da HDZ-ovci vole Hrvatsku, a ja ne, zato jer oni stoje za razliku od mene tijekom sviranja himne su naivne budale kojima je lako manipulirati”, napisao je Pernar u svojem Facebook statusu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI