PAZITE ŠTO PIŠETE! DARUVARAC GA NAPAO ZBOG KOMENTARA: ‘Ka*at ću te u bulju! Ajde, zovi policiju, je*em ti majku’

facebook

Karat ću te u bulju” kazao je Darko Kovačević (32) zvani Daruvarac 24-godišnjem Zadraninu prošle subote u kafiću “Yachting” na zadarskom Boriku, nakon što ga je snažno gurnuo i oborio na pod, javlja Zadarski.hr.

Zaletio mi se s leđa i gurnuo me”

Prolazio sam automobilom i vidio svoje prijatelje kako sjede na terasi kafića. Pozvali su me da im se pridružim. Kad sam došao do njih, a bilo ih je petero za stolom, htio sam uzeti slobodnu sjedalicu sa susjednog stola da bi mogao s njima sjesti. U tom trenutku Daruvarac mi je prišao s leđa i gurnuo me. Poletio sam preko dva stola i pao na pod. Podigao sam se s poda i posegnuo za stolicom. Htio sam se braniti, ali tada sam pomislio: ako ga udarim, upast ću u probleme. U istom trenutku jedan moj prijatelj je skočio i zaustavio me, a s druge strane Daruvarca je sprječavao njegov prijatelj, ispričo je 24-godišnji Zadranin za ovaj portal.

Prijetnje i psovke zbog komentara

Jebat ću ti ja majku”, rekao mi je. Pitao sam ga zbog čega. Zbog onoga što sam pisao o njemu na Facebooku, rekao mi je. A ja sam na jednom portalu, ispod teksta koji je govorio o Daruvarcu, napisao parafrazu stihova Mile Kitića. Kitić naime pjeva ‘udara u glavu kao šampanjac’, a ja sam napisao ‘udara u glavu kao Daruvarac’. Po toj logici, rekao sam mu, trebao bi tući sve ljude po ulici, jer nema tko nije osudio njegovo nasilno ponašanje prema bivšoj djevojci. Rekao sam mu da nije normalan, a on mi je na to rekao ‘karat ću te u bulju’. Odgovorio sam mu da nismo u Srbiji i da ovo nije ’91., da mi ne može takve stvari govoriti, a on mi je na to rekao: ‘Ajde pičko, zovi policiju’. Kazao sam mu da se jedino tako može problem s njim riješiti. On se odmaknuo, a ja sam nazvao policiju i prijavio što mi je napravio i što mi je rekao. Međutim, čim sam poklopio, nije prošla ni minuta, on je doznao da sam ih zvao. Došao je do svog auta s prijateljem i prije nego što su krenuli dobacio mi je ‘Znači, zvao si policiju’, izjavio je mladić koji tvrdi da pretučenu djevojku poznaje iz viđenja, ali nisu u prijateljskim odnosima.



Iako je Daruvarac putem svog odvjetnika Borisa Radmana podnio prijavu protiv 24-godišnjaka za tri kaznena djela – prijetnju, lažno prijavljivanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda u pokušaju – mladić tvrdi da Daruvarcu nije prijetio, a da je od pokušaja samoobrane stolicom odustao.

Sve je zabilježeno na nadzornoj kameri, sve su vidjeli i svjedoci u kafiću. Sada se želi od mene napraviti napadača. To su gluposti”, izjavio je mladi Zadranin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI