OVO NE IDE U KORIST MILANOVIĆU: Sanja Musić Milanović dala nevjerojatnu izjavu!

Goran Stanzl/PIXSELL

Izjava je zanimljiva s obzirom da joj suprug već mjesecima prima plaću, a ne dolazi na posao u Sabor.

Supruga bivšeg premijera Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović, liječnica je koja vodi Referentni centar Ministarstva zdravstva za promicanje zdravlja i Službu za promicanje zdravlja pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo te je dala intervju za Večernji list.

Na upit je li joj laknulo nakon stresa pod kojim je bila kao kao premijerova supruga, rekla je da je to bilo zahtjevno razdoblje sa specifičnim obvezama koje su tražile vrijeme.

“Uz posao docentice na Medicinskom fakultetu i voditeljice Službe za promicanje zdravlja u HZJZ-u, pokušavala sam normalno raditi. Tu je i obitelj, dvoje djece, i bilo mi je puno teže raditi svoj posao nego prije toga. No, nemam pravo ne raditi i dobivati plaću pa sam pokušavala sve to uskladiti. Vaš posao bio je u drugom planu, a izjave su vam vagali”, rekla je Musić Milanović.

Izjava je zanimljiva s obzirom da joj suprug već mjesecima prima plaću, a ne dolazi na posao u Sabor.

Povukli ste se nakon one o rezanju tanje šnite kruha?



“Rekla sam da se crni kruh, koji je inicijalno skuplji, može bolje iskoristiti. Ista količina crnog kruha ima veću nutritivnu vrijednost od bijelog i možete ga dulje koristiti. Bijeli kruh ćete dan poslije koristiti za krušne mrvice, prepeći ili baciti. Eto, ta je izjava primjer kojim sam htjela reći da zdrava hrana ne mora biti nužno skuplja. Ali, koliko god neka životna situacija oteža posao toliko donosi i prednosti. Danas puno više ljudi zna za tu informaciju”, rekla je Sanja Musić Milanović za Večernji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI