Otvorena predistraga protiv Milijana Brkića

1
596
screenshot

Milijan Brkić se prvi put našao u ulozi osumnjičenika. Suočen je s optužbama da je preko Varge presretao računalnu poštu svoje žene Karmen.

Nova afera trese sam vrh HDZ-a! Prema ekskluzivnim informacijama koje doznaje RTL Danas, zamjenik predsjednika stranke i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na popisu je osumnjičenih osoba zbog predmeta Franje Varge, bivšeg informatičara MUP-a koji je prije mjesec dana pušten iz osječkog zatvora. Upravo je u tom svojstvu ispitan u policijskom Uskoku prije 11. travnja.

Milijan Brkić se prvi put našao u ulozi osumnjičenika. Suočen je s optužbama da je preko Varge presretao računalnu poštu svoje žene Karmen.

Na pitanja u policiji nije htio odgovarati bez svog odvjetnika, pa se branio šutnjom. Spona cijele priče bio je Blaž Curić, bivši vozač ministra Tolušića, ali i kum Milijana Brkića koji poznanstvo s njim nije krio nakon Curićevog uhićenja.

Uz Milijana Brkića u istom predmetu osumnjičen je i njegov brat Jozo i to također da je presretao računalnu poštu preko Franje Varge za sebi jednu blisku žensku osobu.

  • Vesna

    Sve je to bez veze. Igra i zabava za gladni narod. Što se dublje ulazi u problem sve se više toga lošeg i kriminalnog otkriva, ali to je samo na verbalnoj razini. Nikome neće biti ništa. Svi su oni međusobno povezani. Ne mogu jedni bez drugih, zato se štite i pomažu si, po sistemu a la Bandić.