Otac na Pagu bacio svoje četvero djece s balkona!

0
292
Google Maps

Prema prvim saznanjima policije, po njihovom dolasku na mjesto događaja djeca su bila pri svijesti, piše Radio Zadar.

Jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece.

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu. Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije. Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece.

Loading...

“Djeca su trenutno u obradi, te imaju frakturu lubanje. Jedno od dvoje teško ozlijeđene djece odmah će biti operirano, za drugo se još ne zna.” rekao je Željko Čulina, ravnatelj bolnice u Zadru.

“Trenutno  su u obradi, na rentgenima, pregledima, u 11 sati objavit ćemo u kakvom su zdravstvenom stanju, tad ćemo imati informacije nakon pretraga.”

Prema prvim saznanjima policije, po njihovom dolasku na mjesto događaja djeca su bila pri svijesti, piše Radio Zadar.

Kako doznaje Radio Zadar radi se o djeci u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, a bačena su s visine oko 6 metara. Prema njihovim informacijama riječ je o problematičnoj obitelji koja se doselila u Pag.