Organizacije HSS-a prešle u MODES!

MODES

Spomenuti čin prijelaza i širenja stranke znači da MODES postaje značajniji faktor na političkoj sceni grada Zadra i Zadarske županije

U redove Moderne demokratske snage (MODES) pristupilo je vodstvo i članstvo, tj. čitave podružnice i organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS), potvrđeno je na presici ovog vikenda u Zadru, koju su predvodili Irena Devčić, Zdravko Šarić, Jelena Gulan i Božidar Brkljača sa predstavnicima svojih podružnica i organizacija.

Spomenuti prijelaz članstva iz HSS u MODES predstavlja značajno pojačanje, širenje i umrežavanje stranke ususret nadolazećim lokalnim izborima.

U tom kontekstu MODES je pojačan u čitav niz temeljnih ogranaka, mjesnih odbora, općina, gradova i općenito, na županijskoj razini, što potvrđuje nazočno vodstvo brojnih organizacija HSS-a, koje su prestali sa radom u redovima HSS-u i prešli u MODES: Zadar, Benkovac, Zemunik, Stankovci, Sv. Filip i Jakov, Pakoštane, kao i otočne organizacije: Kali, Tkon, Preko i drugi.

Tom prilikom su u MODES pristupili brojni vijećnici, uglednici, direktori, ravnatelji škola, pravnici, predsjednici udruga, koji svojim znanjem, vještinama i utjecajem svakako mogu pridonijeti u prijeko potrebnim promjenama u našem društvu.

Spomenuti čin prijelaza i širenja stranke znači da MODES postaje značajniji faktor na političkoj sceni grada Zadra i Zadarske županije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI