OLIVER JEDINI OSTAO DOSLJEDAN: Ukratko objasnio zašto nikada nije zapjevao u Beogradu

Nikada me nije zanimala politika jer je to pokvaren posao

U Splitu je u 71. godini života u nedjelju u pet sati ujutro u splitskoj bolnici preminuo Oliver Dragojević. Legenda hrvatske glazbene scene preminula je godinu dana nakon dijagnoze raka pluća. Inače, svojedobno je za RTS Dragojević u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica, kao sav normalan svet”, koja je lani emitirana u lipnju, na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vrijeme i za Beograd rekao: “Neće, neće. To smo završili. Tu temu smo završili…”.

-Ne znam što bi se trebalo dogoditi da promijenim svoje mišljenje, jednostavno, tamo mi se ne ide, a i sam bih sebe time jako iznevjerio”, rekao je pjevač prije nekoliko godina.

Nakon toga, voditeljica mu je rekla da ga slušaju mnogi klinci u Srbiji, međutim Oliver nije puno komentirao.

Super… Ne. Ako budem objašnjavao, trajat će dugo…”, bilo je sve što je tada rekao.

Iako je bio veoma popularan u Srbiji, nakon rata je rekao da više nikad neće doći u Beograd što je, za razliku od mnogih kolega koji su isto tvrdili, ispoštovao. 



Nikada me nije zanimala politika jer je to pokvaren posao i moraš biti tamo ili ovamo. Mene su svake godine zvali kad su birali Vladu, zovu me zbog politike iako dobro znaju da me ne treba zvati jer to ne volim”., rekao je Oliver.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI