NOVI DETALJI NAPADA NA SRBE U SPLITU: Policija privela trojicu, pogledajte što su našli kod jednog huligana

screenshot

Jutro nakon napada na srpske vaterpoliste, splitska je policija privela trojicu muškaraca za koje sumnja da imaju veze s napadom na igrače Crvene zvezde na splitskoj rivi.

Policija traga za još dvojicom napadača koji su u subotu naoružani palicama napali srpske vaterpoliste koji su nešto kasnije trebali igrati utakmicu regionalne lige protiv Mornara. Jedan od napadnutih igrača spasio se skokom u more, ali je u tučnjavi zadobio lakše ozljede glave, vrata i sljepoočnice.

“U odnosu na jučerašnji događaj kada su u Splitu oko 13 sati na Obali Hrvatskog narodnog preporoda napadnuta tri strana državljanina i to 29-godišnji državljanin Crne Gore te 26-godišnji i 25-godišnji državljani Srbije, odmah po zaprimanju dojave policija je započela intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje je dalo svoje rezultate.

Policijski su službenici jutros u službene prostorije doveli trojicu muškarca koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres.

Od zaprimanja dojave o događaju u sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a kako bi utvrdili identitet osoba, pronašli ih i kriminalistički obradili. O daljnjem tijeku odnosno dovršetku kriminalističkog istraživanja detaljno ćemo izvijestiti javnost”, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI