‘Nije bio ugledni pravnik nego smeće od čovjeka koji je unesrećio mnoge!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Upozorio sam već na dan kad me tužio da će prije umrijeti nego dobiti sudsku presudu protiv mene, te da bi umjesto pravne bitke protiv mene trebao voditi brigu za svoje zdravlje i život jer je samo pitanje trenutka kad će riknuti. Nije me poslušao, sebi na štetu i vječnu propast’, napisao je Pernar u jednoj od objava.

Saborski zastupnik Ivan Pernar je izrazio svoje veselje povodom smrti poznatog odvjetnika Marijana Hanžekovića na svom Facebooku profilu.

‘Nije to bio ugledni pravnik nego smeće od čovjeka koje me tužilo za klevetu jer sam ga nazvao monstrumom, čudovištem, delegatom sotone i crpiteljem životne energije iz ljudi. Upozorio sam već na dan kad me tužio da će prije umrijeti nego dobiti sudsku presudu protiv mene, te da bi umjesto pravne bitke protiv mene trebao voditi brigu za svoje zdravlje i život jer je samo pitanje trenutka kad će riknuti. Nije me poslušao, sebi na štetu i vječnu propast’, napisao je Pernar u jednoj od objava, a izazvao je reakcije kolega u Saboru kojima nešto ovakvo nije primjereno.

”Kolega Pernar jako često u Saborskim raspravama citira Bibliju pa ga pitam u kojem dijelu piše da slavljenje bilo čije smrti spada u sferu kršćanskog??? Sve ovo danas što se na njegovom profilu može iščitati je ne samo skandalozno nego i ispod svake razine ljudskog dostojanstva i zaslužuje najstrožu ljudsku, moralnu i političku osudu!”, napisala je HNS-ova zastupnica Marija Puh. Pod čijom se objavom našao i komentar Tomislava Stojaka: ‘Ovo je strašno! Javna osoba i zastupnik koji slavi nečiju smrt.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI