Nakon pozicije direktora u Zračnoj luci Dubrovnik, Plenkovićev šogor postao gradski vijećnik

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Maslać je istaknuo kako ne priča o obiteljskom životu

Premijerov šogor Ivan Maslać potvrdio je potvrdio za Dubrovački dnevnik navode o ulasku u Gradsko vijeće umjesto HDZ-ove Nikoline Soko. Maslać je postao poznat u javnosti nakon što je objavljeno kako postaje novi direktor komercijalnih poslova u Zračnoj luci Dubrovnik, što je prema mnogima pozicija koju je dobio samo zato što je premijerov šogor.

Bio sam na listi za Gradsko vijeće, a nakon izbora, dužnost vijećnika je bila nespojiva jer sam bio zaposlenik Grada Dubrovnika. Sada nema problema zbog toga jer  po zakon osam dana od prestanka rada u gradskoj upravi mogu aktivirati mandat što sam i napravio”,kazao je za Dubrovački dnevnik Ivan Maslać i dodao kako će argumentirano raspravljati o svemu i uvažavati svačije mišljenje.

Sa svojim desetogodišnjim iskustvom u gradskoj upravi mislim da mogu doprinijeti konstruktivnoj raspravi o svemu što je moj glavni cilj”, izjavio je HDZ-ov Ivan Maslać koji će već na idućoj sjednici prisegnuti kao gradski vijećnik.

Maslać je istaknuo kako ne priča o obiteljskom životu.

To je intima, o obiteljskim vezama ne pričam. Ako nekog zanima kakav sam može pitati moje kolege s kojim sam ranije radio te saznati detalje o mojim profesionalnim kvalitetama”, komentirao je te naveo kako je prvo radio u Odjelu za komunalne djelatnosti Grada Dubrovnika nakon čega je prešao u Upravni odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte, a novim ustrojem gradske uprave radio je u Upravnom odjelu za promet.



Moj glavni posao je bio suradnja sa svim trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Dubrovnika s naglaskom na financije te sam kao ispomoć iskustvom pomagao u radu trgovačkih društava”, objasnio je Ivan Maslać.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI