NAJPOŽELJNIJI HRVATSKI POSLODAVAC POKLANJA AUTOMOBILE: Radnici u nevjerici

facebook (Ilustrativna fotografija)

Supružnici i vlasnici tvrtke Gigant d.o.o., Ksenija i Vladimir Ćurić, iz Kloštra Podravskog žele da radnici osjete njihov poslovni uspjeh i da su zadovoljni, pa im poklanjaju automobile, piše 24 sata.

”Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije”, objasnio je Vladimir (50).

Prve ključeve automobila Vladimir je lani u studenom uručio Ivanu Vinkoviću, dugogodišnjem vjernom radniku. Druga dva Smarta poklonio je radnicima proteklog mjeseca i ganuo ih do suza.

”To je u neku ruku i nagrada za vjernost i povjerenje koje jedni prema drugima iskazujemo. Bez uzajamnog uvažavanja i poštovanja ne bismo dospjeli tu gdje smo danas”, rekli su supružnici Ćurić.

Tvrde kako su oni sa svojih 17 zaposlenika poput velike obitelji: zajedno sjede, slave rođendane, obljetnice, tuguju zajedno itd. Kad netko uđe u tvrtku, iz ne izlazi prije mirovine. Pokloni radnike ne obvezuju na ostanak jer svatko ima pravo na izbor.



”To je nešto poput braka gdje se supružnici trebaju truditi oko skladnog života međusobno se uvažavajući”, objasnili su Ćurići, roditelji sina (10) te dvije kćeri od 17 i 19 godina koje su hrvatske reprezentativke. Mlađa je košarkašica u klubu Podravac-Gigant iz Virja, a starija rukometašica varaždinske Koke i studentica ekonomije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI