Most predstavio kandidate za Europski parlament

screenshot

I Most svoju listu za Europski parlament ima, a na nju su se pak smjestila mnoga zanimljiva imena, koja među ostalim tvrde upućeni daju naslutiti kako se stranka njima zapravo odmiče od konzervativnog predznaka. Naime, na popisu onih koji će Mostove boje braniti na svibanjskim izborima kao nositelj liste smjestio se Božo Petrov, a osim toga tu su i Sonja Čikotić, Ivan Prskalo, Ines Strenja, Ružica Vukovac, Robert Podolnjak, Ljubica Ambrušec, Nizar Shoukry, Ivan Bekavac, Mato Tomljanović, Ivan Matić i Miro Bulj.

Ono što je dio Mostovih simpatizera detektirao jest da su s liste, slučajno ili ne, izostavljena dva imena o kojima se ranije uvelike spekuliralo. Riječ je naime o bivšem ministru Slavenu Dobroviću, ali i najistaknutijem Mostovom saborskom zastupniku Nikoli Grmoji, koji je usprkos tome što ga na listi nema, izbore i listu prokomentirao.

“Most će uvijek i svugdje štititi interese hrvatskog čovjeka u kojeg se drugi kunu, a bitan im je samo na dan izbora. Most neće zaboraviti svoje gradove i sela u dalekoj Europi, niti će biti omamljen slatkim riječima eurobirokrata. Navikli smo na jednoga u Hrvatskom saboru i obećavam da ćemo jednako ustrajno hrvatske interese braniti i u Europskom parlamentu, baš kao i u hrvatskom.”, kazao je Grmoja.

Inače, kandidatkinje i kandidati videom su prezentirali njihovi prijatelji, suradnici i članovi obitelji, a nakon toga oni su obznanili teme za koje će se u EP posebno zalagati. Petrov je tako pozvao birače da izađu na izbore te poručio da neizlaskom na izbore građani govore koga podržavaju i kakvoj Hrvatskoj pripadaju. ”Samo na vama je odluka hoćete li izaći na izbore pa će Hrvatska biti korak bliže onoj kakvu sanjate.”, naveo je Petrov.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI