Miro Bulj HDZ-ovcima: ‘Umjesto da ste uskratili podršku Vladi čiji su stupovi Plenković, Pupovac, Saucha i Vrdoljak pravite se mutavi’

screenshot

Novu objavu na svom facebook profilu napisao je zastupnik Mosta Miro Bulj gdje se ošstro osvrnuo na ponašanje HDZ-ovaca.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Od Plenkovića nisam ništa ni očekivao ali zanimljiva je šutnja ostalih HDZ-ovaca. Ako se i oglase napadaju Vučića kao Domagoj Milošević, ali ni riječi o njihovom koalicijskom partneru Miloradu Pupovcu s kojim zajedno čine vladajuću većinu. Nije problem Milorad Pupovac nego Milijan Brkić, Miro Kovač, Damir Krstičević, Tomo Medved, Davor Ivo Stier, Stevo Culej, Josip Đakić i ostali koji toleriraju ovakvo Pupovčevo ponašanje na četničkom derneku u Srbiji. Umjesto da su odavno uskratili podršku Vladi čiji su stupovi Plenković, Pupovac, Saucha i Vrdoljak oni se prave mutavi i šute”, ističe zastupnik Mosta, veteran 4. gardijske brigade, Miro Bulj povodom tišine HDZ-ovih saborskih zastupnika i HDZ-ovih članova Vlade premijera Andreja Plenkovića nakon što je Milorad Pupovac sudjelovao na skupu pod geslom “Oluja je pogrom”.

Podsjetimo, na Dan pobijede i Dan domovinske zahvalnosti kada se slavi obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja, član vladajuće koalicije, saborski zastupnik i predstavnik srpske manjine Milorad Pupovac nalazio se u Beogradu u Bačkoj Palanci gdje je premijer Srbije Aleksandar Vučić usporedio Hrvatsku s nacističkom Njemačkom te ustvrdio da Hrvati ne žele Srbe na isti način kao što Hitler nije htio Židove. Vučić je također VRO Oluju usporedio s Holokaustom na što je oštro reagirao i židovsko informacijsko-edukacijski centar u Zagrebu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI