MILA, SVE ĆE BITI DOBRO! Liječenje počinje sutra! Već je prikupljeno pola iznosa

obiteljska fotografija

Prema posljednjim informacijama, za malenu je Milu prikupljeno 8 milijuna kuna. Njezino će jednogodišnje liječenje u Americi vjerojatno će koštati 2,2 milijuna dolara, odnosno oko 14,55 milijuna kuna.

Američki liječnici već sutra počinju s liječenjem, što je krajnji rok da joj se pomogne. Djevojčica će primati kemoterapiju pet dana dana. Potom slijedi oporavak jer je terapija klofarabinom, lijekom koji će primati u drugom ciklusu, teška. Radi se o lijeku koji je posebno trebalo odobriti Povjerenstvo i kojeg su preporučili eminentni njemački stručnjaci i referentni centar u Zagrebu.

Humanitarnoj akciji priključila se i Zaklada Nora Šitum, a za donacije je jučer otvoren poseban zaštićeni račun na koji građani mogu uplaćivati novac za liječenje malene Mile.

Marin Rončević, Milin otac, ne može vjerovati. Emotivan je. Stalno je u bolnici, sa ženom, uz krevet svoje kćeri. Prodaje obiteljsku kuću. Njegovi roditelji prodaju vikendicu. Njihovi roditelji i rođaci predali su svoje životne ušteđevine. Osobnim sredstvima uspjeli su skupiti gotovo pola milijuna eura. Vjerovao je da će na vrijeme prikupiti sredstva. Međutim, jučer su ga nazvali iz filadelfijske bolnice i priopćili mu procijenjene milijunske troškove liječenja.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI