Marko Perković Thompson sasvim otvoreno o onome što vas najviše zanima

Facebook

Marko Perković Thompson u razgovoru za Radio Split otkrio je lijepu vijest za sve svoje obožavatelje, a to je da do kraja godine objavljuje novi album. ‘Pripremamo novi materijal. Ja i moja ekipa, više-manje, kada nismo na koncertima, koristimo to slobodno vrijeme za rad u studiju’, izjavio je pjevač.

Thompson je na pitanje o tome da li je ikad mogao očekivati da će postati toliko popularan u Lijepoj našoj i izvan nje, otkrio tajnu svog uspjeha: ‘Glazba mi je bila izazov i slijedio sam svoj instinkt, slijedio sam svoj talent. Tako sam, slijedeći svoj instinkt, želje i vizije, slažući priču malo-pomalo, došao do velike priče i velikog rezultata. Sada imamo veliki kredit od naše publike koja iščekuje novi materijal, na meni je da ga posložim onako kako mislim da je najbolje’. Na pitanje odakle mu inspiracija za pjesme poput Geni kameni ili Lijepa li si, Thompson je odgovorio da su one odraz vrijednosti i stila života koje nastoji odražavati u svojoj okolini, obitelji, društvu i tamo gdje se kreće.

Kako postoje dijelovi Hrvatske i društveni krugovi koji ne odobravaju ili zabranjuju njegove koncerte, Thompson je komentirao cijelu situaciju: ‘Žalostan sam radi toga i to me smeta, da budem iskren. U početku sam mislio da su to samo pojedinci koji na taj način, iz nekih osobnih razloga, žele naštetiti. No, ta je priča otišla daleko i pomalo postala smetalo u mojoj karijeri. Ne znam što ja mogu napraviti da bih to ispravio. Trudim se kroz svoje razgovore, intervjue, kroz svoj život i rad biti korektan, svirati, skladati o onim temama kojima sam ja zaokupiran, ne dirati nikoga.’ Konstatirao je da se jedna skupina društva s dosta agresije odnosi prema njemu i njegovim obožavateljima. Upozorio je da se samo želi stvoriti dojam da je njemu zabranjeno nastupati u svim europskim zemljama, što nije točno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI