Marijana Petir skupila potpise za izbore za Europski parlament

screenshot

ezavisna zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir jučer je cijeli dan skupljala i brojala prikupljene potpise za novu kandidaturu za izbore za europski parlament. Bilo joj je potrebno prikupiti 10 tisuća potpisa. Sat vremena prije ponoći u Državno izborno povjerenstvo donijela je potreban broj potpisa za kandidaturu čime se pohvalila na facebooku i zahvalila svima koji su joj pomogli u tome.

“Drage građanke i građani Republike Hrvatske, u ovim trima kutijama nalazi se 11 361 vaših potpisa koji su u samo 2 dana pristigli iz svih krajeva Lijepe naše. Mislila sam kako je ovo u samom startu nemoguća misija, ali vi ste je učinili mogućom. Podrška koju ste mi iskazali je golema i nemam riječi da vam zahvalim. Idemo zajedno u borbu za još jedan mandat u Europskom parlamentu”, stoji u njenoj objavi na facebook profilu.

Marijana Petir je za Dnevno sinoć poručila: ” Presretna sam na velikoj podršci koju su mi građani iskazali i svima im od srca zahvaljujem. U samo dva dana sakupili smo 11 361 potpis. To je čudo”!

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI