Maras ovih dana manijakalno naziva zagrebačke SDP-ovce

Kampanja za izbor novog šefa zagrebačkog SDP-a polako se zahuktava. Izbori su u nedjelju pa je kandidatima ostalo malo vremena da vrbuju vjerne i manje vjerne glasače.

Ljuta borba za novog partijskog šefa Zagreba vodit će se između tri kandidata, Aleksandre KolarićGordana Marasa i Denisa Hrestaka, bliskog šefu stranke, Davoru Bernardiću.

I dok za potonjeg gotovo nitko nikad nije čuo, Aleksandra Kolarić kroz medije vodi ljutu kampanju protiv Bernardića i osvaja simpatije svih onih kojima je njegove nesposobnosti dosta, a takvih je sve više.

U ljutu kampanju je ušao i Gordan Maras. Ovaj mandžurijski kandidat prepušten je uglavnom sam sebi i svojoj nezajažljivoj ambiciji. Kako ona ne poznaje granice, nedavno je u Nacionalu izrazio i pretenziju prema mjestu zagrebačkog gradonačelnika.

Ipak, čini se da Maras ima slabu podršku na terenu pa je kampanju odlučio odraditi poprilično analogno i staromodno. Neslužbeno smo doznali da ovih dana manijakalno naziva zagrebačke SDP-ovce i poziva ih na svoja druženja.



“Sjedio sam na kavi u kvartu, zla ne sluteć. Odjednom, zazvoni mi mobitel. Zove Maras. Pita me hoću li izaći na izbore u nedjelju. Kažem, hoću. On pita znam li za koga ću glasati. Ja rek’o – znam. Na to će on, dobro, doviđenja. Bio sam zbunjen, zabavljen i pomalo šokiran”, kazao nam je jedan zagrebački SDP-ovac koji je želio ostati anoniman.

Maras je oduvijek slovio kao sam svoj majstor, a sada je na sebe preuzeo zamoran posao telefonskog anketara. Da nije jadno, bilo bi simpatično.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI