Lažni antifašisti u RH spremni su organizirati i mnogo teže ekscese kako bi skrenuli pozornost s kriminalnih radnji svoje partije!

Tomislav Miletic/PIXSELL

Prvi antifašisti bili su mafijaši, a po svemu što znamo, i ovi zadnji prava su mafija, samo bez ikakvog mafijaškog kodeksa, salonske komunjare, bezdušni pokvareni ološ

U svibnju 1924. Benito Mussolini, tadašnji premijer Italije i fašistički vođa posjetio je Siciliju. U Piana dei Greci primio ga je Francesco Cuccia, gradonačelnik i lokalni mafijaški šef. Cuccia je bio iznenađen time što se Mussolini pojavio s velikom oružanom pratnjom pa je šapnuo u uho Mussoliniju: Sa mnom ste. Što će vam svi ovi policajci? Mussolini je odmahnuo rukom na ovu primjedbu i nepovjerljivo pogledao Cuccia, zbog čega je ovaj smatrao kako je nanesena uvreda njegovoj časti. Naložio je mještanima da ne prisustvuju govoru diktatora. Mussolini se pojavio pred praznom govornicom u centru mjesta. Bio je ponižen i bijesan, željan osvete. Sljedeće godine krenuo je u kampanju u cilju uništenja mafije i njenog utjecaja na sicilijanski način života. Uhićeno je tisuće pripadnika mafije. Suđeno im je po kratkom postupku a mnogi su bili izloženi i mučenju u zatvorima.

Na samoj Siciliji uvedena je policijsko-vojna diktatura. U sljedeća dva desetljeća, mafija je gotovo izbrisana sa Sicilije ali to se nije dogodilo bez velikog otpora mafijaša. Povukli su se u ilegalu i vodili svoj gerilski rat protiv fašističke diktature. Njihova odmazda uslijedila je tokom invazije Saveznika kada su pružili veliku pomoć američkim vojnim snagama. Fašisti su se razbježali, a komunisti zbog staljinističkog mentalnog sklopa nisu bili prikladni da vode i organiziraju lokalnu vlast na Siciliji, pa je kadroviranje vršeno iz redova preostale mafije. Sve napisano, su neosporive, općeprihvaćene povijesne činjenice ali u Hrvatskoj i dalje ima mnogo onih koji uporno ponavljaju laž po kojoj je prvi oružani otpor protiv fašizma u Europi bio kad se malobrojna grupica komunista sastala u šumi Brezovica pored Siska.

Ponašanje komunista, nakon okupacije Nijemaca i Talijana, s antifašističke strane gledišta, zapravo je bilo sramotno. Ni prstom nisu makli, a kamoli ispalili metak na okupatore, sve dok nije stigla direktiva od Komiterne i druga Staljina. Takozvani jugoslavenski antifašisti, ne samo da nisu bili prvi u Europi, već su dapače bili zadnji a to su ostali i do današnjih dana. Antiffašizam je imao razna lica a kakav je bio „naš“, najbolje dokazuju masovne grobnice po Sloveniji i Hrvatskoj. U novije doba, antifašisti su u Hrvatskoj najglasniji, a razlog je jednostavan – Oni galame, zato što fašizma ovdje nema. Čuvaju pozicije koje su davno osigurane nasiljem, strahom i kolektivnim pranjem mozgova. Glavni cilj, u sadašnjim okolnostima im je opstanak.

Možemo reći da se ponašaju poput grabežljivaca koji štite svoj plijen, u našem slučaju Hrvatsku koju glođu do kostiju. U ponedjeljak je Trg žrtava fašizma u Zagrebu pod policijskom blokadom jer se održavao prosvjed LGBT zajednice – zbog čega? Bačenog suzavca u opskurnom objektu, za kojeg se ne zna niti tko ga je bacio, ali je sasvim izvjesno tko od takvog incidenta ima koristi? Nema sumnje, lažni antifašisti u Hrvatskoj spremni su organizirati i mnogo teže ekscese samo kako bi skrenuli pozornost s kriminalnih radnji svoje partije, ali i držali naciju u stanju stalnog verbalnog građanskog rata. Ne prežu ni od čega. Te LGBT udruge su samo jedan krak ove toksične crvene hobotnice. Kad bi bili dosljedni, onda bi za ovakav napad mogli prozvati i ljevičare, jer se jako dobro zna kako su takvi poput njih, prolazili u bivšoj državi. Ali ne, njima je petokraka mila, neovisno o tome što su ih pod njome tukli, pendrečili pa i zatvarali. Bit će da su im mile i kune koje dobivaju za svoju provokatorsku funkciju u društvu.

Eto, to vam je taj antifašizam. Prvi antifašisti bili su mafijaši, a po svemu što znamo, i ovi zadnji prava su mafija, samo bez ikakvog mafijaškog kodeksa, salonske komunjare, bezdušni pokvareni ološ. Pitamo se samo gdje je tu policija da uvede reda? Na žalost, ona jest tu, ali ne da ih privede, već da ih čuva….



Facebook Comments

Loading...
DIJELI