Spalato i Gibonni za bolesne

Na koncertu podrške oboljelima od raka 4. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupiti će poznati glazbenici

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski prigodom obilježvanja 51. obljetnice Lige protiv raka 4. veljače održava se humanitarni koncert “Sve ću preživit”.

Kako je izjavio glazbenik Tedi Spalato: “Rado sam se odazvao koncertu Sve ću preživit jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti.”.

Uz glavnu zvijezdu koncerta Tedija Spalata, za pomoć oboljelima od raka zapjevat će Zlatan Stipišić Gibonni i Zorica Kondža, a kako ističu organizatori, publiku će čekati iznenađenja koja će na najljepši mogući način upotpuniti ovu humanitarnu priču.

Humanitarnim koncertom Sve ću preživit, Hrvatska liga protiv raka ujedno obilježava 51. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.

Koncert “Sve ću preživit” održava se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, a pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI