Požuri narode: Željko Pervan „Predzadnji put“ u Lisinskom!

1
558

Omiljeni hrvatski komičar, dijagnostičar i urnebesan kroničar političke i društvene zbilje dolazi u Lisinski u nedjelju, 10. veljače!

Željko Pervan progovorio je sa 6 mjeseci i do dana današnjeg govori. Karijeru komičara započeo je sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća u kultnoj emisiji Radija 101 Zločesta djeca. Pokretanjem OTV-a svojem audio izričaju dodaje vizualni radeći emisije Top lista šovinistaSerbus ZagrebMala škola loše glumeKalamburgud kviz, Večernja školaMalo morgenPervanovo.

Pisao je za dnevne novine te je na Hrvatskoj radioteleviziji, Novoj TV, RTL-u, 2. programu Hrvatskog radija, Radiju Sljeme uređivao i/ili vodio emisije Večernja škola, game show Uzmi ili ostavi, Iza paravana, Pervanov dnevnik. Pisao je kolumne za Vjesnik i 24sata.

Devet mjeseci je nastupao na noćnoj sceni kazališta Kerempuh i glumio u više domaćih igranih serija. Prvi stand-up nastup imao je u Comedy Clubu Tiger Lilly te dosad broji više od 600 nastupa u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Dobitnik je nagrada 7 sekretara SKOJ-a, Zlatne liske za najbolju predstavu u Mostaru na regionalnom festivalu, tri Zlatna  ekrana Večernjeg lista za najbolju autorsku emisiju i najboljeg voditelja.

“Od svega što sam rekao u svojih 55 godina i 6 mjeseci, za Lisinski spremam najbolja 2 sata!”

Ne propustite verbalno slikanje „ŽELJKO PERVAN PREDZADNJI PUT“ u nedjelju, 10. veljače 2019. godine!

Ulaznice po cijeni od 70kn do 140kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.

Loading...
  • I slučaj gospodina Pervana dokazuje da nas anemično dijete odgojeno u krilu JNA vrača 50-ak godina unatrag! Zamislite, gospodin Pervan ismijava lakrdijjaše koji su trenutno na vlasti, i polako gubi pravo javnosti! Da smo barem u vremenima “Zločeste djece, “Večernje škole”, “Top liste šovinista”……….., “Malo morgen”!