Humanitarni koncert

Na humanitarnom koncertu sudjelovat će najveće domaće glazbene zvijezde. Jelena Rozga, Tony Cetinski, Psihomodo pop, Željko Bebek i Giuliano

Humanitarna akcija Korak u život ove godine slavi jubilarnu, desetu, godišnjicu čije će se finale obilježiti velikim humanitarnim koncertom ’10. Korak u život’ koji će se održati 25. studenoga 2018. u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu.

Koncert su na konferenciji za medije najavili jedna od ambasadora akcije Franka Batelić, stipendist Koraka u život Tomislav Radošević, voditelj akcije Darko Radišić iz Rotary kluba Zagreb Kaptol i Dubravka Vrgoč, intendantica HNK koji je uz HRT i ove godine partner akcije.

Na humanitarnom koncertu sudjelovat će najveće domaće glazbene zvijezde. Jelena Rozga, Tony Cetinski, Psihomodo pop, Željko Bebek i Giuliano samo su neka od velikih glazbenih imena koja su ovogodišnji ambassadori  koji će svoje pjesme tu večer pjevati za one kojima je pomoć najpotrebnija. Na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta nastupit će i Franka Batelić.

Humanitarnu akciju Korak u život pokrenuo je Rotary klub Zagreb Kaptol 2008. te otada svake godine stipendira mlade koji nakon završetka srednje škole, zbog zakonskih ograničenja, moraju napustiti domove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljske obitelji. Uz podršku državnih institucija, brojnih sponzora i donatora, kao i najvećih glazbenih zvijezda već deset godina brojnim mladima na ovaj se način omogućuje školovanje i daje prilika da kroz stjecanje visokog obrazovanja lakše zakorače u život.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti online i na svim prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr. Uz prodaju ulaznica, sredstva za novu generaciju studenata prikupljaju se i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9002 uz cijenu poziva 6,25 kuna te izravnim uplatama na žiro račun akcije HR4723600001502398283. Sav prihod bit će namijenjen za pomoć mladima iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i udomiteljskih obitelji koja nemaju mogućnosti nastaviti fakultetsko obrazovanje po završetku srednje škole.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI