STUDENT KOJEG JE ZAPOSLENIK AQUAPARKA IZUDARAO PO GLAVI: ‘Zamahnuo je veslom i udario me te mi je krv odmah počela šikljati i crnilo mi se pred očima’

FOTO: privatna arhiva

Student novinarstva Matej Markovinović teže je ozlijeđen u incidentu koji se u četvrtak navečer dogodio u moru u Zamratiji kraj Umaga.

Za Dnevno.hr otkrio je što se dogodilo i kako se osjeća danas.

“Dobro sam sad, glava me boli, no veći mi je problem zaspati jer mi dolaze scene tog događaja”, rekao je na početku razgovora.

Nakon uvoda u kojem je rekao kako se osjeća, prepričao je što se tog kobnog dana dogodilo.

“Konkretno – moja dva prijatelja i ja išli smo na noćno kupanje i vidjeli smo praznu platformu na napuhavanje, odnosno aquapark. Poželili smo se spustiti niz tobogan i otići nazad, no čim sam se popeo, stigao je djelatnik i rekao mi da siđem na što sam ga poslušao i sišao. No, umjesto da se vratimo normalno kupanju, agresivno je počeo vrijeđati i psovati te je prijetio da će nas udariti”, rekao je Markovinović.



Zatim nam je prepričao kako ga je udario djelatnih aquaparka te je li mu netko pomogao.

“Čim sam se krenuo udaljavati, zamahnuo je veslom i udario me te mi je krv odmah počela šikljati i crnilo mi se pred očima”, opisuje događaj te dodaje: “Na plaži su bile dvije žene s djecom koje su čuli moje zapomaganje i pozvale su hitnu, dali mi ručnik da si pritisnem ranu i doveli mi ležaljku”, rekao je.

Pitali smo ga zna li o kome se zapravo radi.

“Taj čovjek je djelatnik aquaparka Zambratija, nisam siguran tko je on, a kako stvari sad stoje, nije ni policija. Također bih istaknuo da me policija pri dolasku alkotestirala te sam imao 0,00, tek toliko da ljudi ne komentiraju da sam bio pijan”, rekao je Matej.

Iz Policije su potvrdili da se incident dogodio. Dolaskom policije na mjesto događaja zatečena su dvojica 20-godišnjaka iz Zagreba koje je, dok su se nalazili u moru prvo verbalno napao, a potom i jednog od njih veslom po glavi udario nepoznati muškarac.

On je, navodi policija, bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove tzv. wibite. Dvadesetgodišnjaku je pružena pomoć na hitnoj u Umagu te težina zadobivenih ozljeda još uvijek nije poznata. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i tragaju za muškarcem.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI