Beatles revival Band u Saxu

Erik, Goran, Marko i Josip će kroz gotovo tri sata svirke predstaviti presjek cjelokupne diskografije Beatlesa, od klasika poput “'Love Me Do”, “Hey Jude”, “Help” i “Here Comes The Sun” do fanovskih poslastica

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, The Beatles Revival Band vraća se u Sax! u ovu subotu, prvog dana prosinca da također uveliča obilježavanje dvadesete godišnjice ovog kultnog zagrebačkog kluba.
 

Iako se ove godine obilježava 50. rođendan Bijelog albuma, povod za svirku The Beatles Revival Banda zapravo i nije potreban – ova riječka ekipa jedan je od najdugovječnijih europskih Beatles tribute bendova i svaki njihov koncert slavlje je glazbe legendarne liverpulske četvorke.

„Drago nam je da se vraćamo u Sax! u kojem smo lani odsvirali jedan od najdužih koncerata u karijeri. Takve klupske svirke su nam najdraže jer publiku uglavnom čine fanovi Beatlesa željni nekih pjesama koje inače ne sviramo. Nadamo se nastavku tradicije i ove subote, 1. prosinca, i rušenju lanjskog rekorda!” poručuju iz benda.

Erik, Goran, Marko i Josip će kroz gotovo tri sata svirke predstaviti presjek cjelokupne diskografije Beatlesa, od klasika poput ‘Love Me Do’, ‘Hey Jude’, ‘Help’ i ‘Here Comes The Sun’ do fanovskih poslastica kao što su ‘Night Before’, ‘Dr. Robert’, ‘Helter Skelter’ i ‘Getting Better’.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI