Krešo Beljak uvrijedio 200 000 poštenih Hadezeovaca!?

screenshot

“Javno tvrdim da je HDZ zločinačko-mafijaško-klijentelistička organizacija i unaprijed se odričem saborskog imuniteta. Pa nek mene tuži svaki od tih 200.000”, napisao je Krešo Beljak na twitteru, referirajući se na članak Jutarnjeg Lista: “Kad neki političar izjavi da je ‘HDZ zločinačka organizacija’, ima li svaki od 200 tisuća članova te stranke pravo tužiti medij koji tu izjavu objavi?”

Je li ovime uvrijedio sve poštene HDZovce i hoće li ga neki tužiti zbog ove izjave, ostaje nam vidjeti, piše portal kamenjar.

Podsjetimo, Krešimir Beljak je u mlađim danima pravomoćno osuđen na Općinskom sudu u Zagrebu na osam mjeseci zatvora zbog teške provale u četiri automobila uz uvjetnu osudu na tri godine.

Zanimljivo, prije nekoliko dana u Saborskoj raspravi, Plenković je u odgovoru Beljakukazao: Gospodine Beljak, Pa kud baš vi o tim temama kaznenih djela, uzničkih refleksija? Kud baš vi? – rekao je Plenković, dodajući da Beljak vrlo bezobrazno aludira na način na koji je Vlada riješila krizu u Agrokoru.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI