KOMPARIĆ DEVČIĆ NAPUSTILA SDP I PREŠLA U NOVU STRANKU: Još jedan član više u Bandićevoj stranci!

0
235
twitter

SDP je ostao bez još jednog mandata u Saboru nakon što je riječka zastupnica Ana Komparić Devčić poslala je jučer svojoj matičnoj organizaciji u Rijeci ispisnicu, s pratećim pismom u kojem kaže da odlazi jer je “SDP doživio politički bankrot”.

Kako je za Novi list potvrdila, svoj rad u Saboru nastavit će u klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, gdje postaje 12. član tog kluba. Time Bandić i iz bolesničke postelje nastavlja širenje svog kluba zastupnika, jednako kao što je i gradski proračun u Zagrebu uspješno izglasao.

Radom u Saboru, iskustva u upravljanju najrazvijeni gradom u Hrvatskoj želim iskoristiti i u iniciranju razvoja grada u kojem sam rođena, u Rijeci, a koji zadnjih godina vidno za tim zaostaje”, rekla je Komparić Devčić.

Na pitanje zašto se odlučila za klub Bandića kojeg prate brojne afere i jučer dopunjena optužnica Uskoka, kaže: “Želim vjerovati u nevinost Milana Bandića, kao što sam vjerovala u nevinost Vojka Obersnela u aferi Tržnice, kao i Vladimira Benca u aferi poslovni prostori”.