“Koga je Pupovac predstavljao u Nišu i do kada će se Hrvatska sramotiti?”

screenshot

"Je li bio predstavnik zemlje članice NATO-a što Hrvatska u tom trenutku nije bila, ali sada jeste??", navode

U Nišu je Milorad Pupovac, koalicijski partner HDZ-a na nacionalnoj i na svim lokalnim razinama nazočio obljetnici napada NATO snaga na tadašnju SR Jugoslaviju zbog zločina koje je srbijanska vojska počinila nad Albancima na Kosovu,  gdje je pobila nekoliko tisuća civila, staraca i djece i protjerala preko 700.000 Albanaca.

Temeljno pitanje je u kojem svojstvu je Milorad Pupovac bio na toj obljetnici? – pitaju iz Hrvatske stranke prava u priopćenju koje potpisuje Nikica Augustinović, predsjednik Glavnog stana stranke.

Je li bio predstavnik Sabora Republike Hrvatske, gdje je saborski zastupnik?

Je li bio predstavnik zemlje članice NATO-a što Hrvatska u tom trenutku nije bila, ali sada jeste??

Je li bio predstavnik Srpskog narodnog vijeća?



Ili je jednostavno bio kao Srbin koji je dao potporu radikalu Aleksandru Vučiću i na takav način de facto podržao sve što su srbijanske snage učinile na Kosovu?

Koju god opciju primijenili radi se o neprihvatljivom i nedopustivom ponašanju, čak šta više izdajničkom činu. Nazočiti skupu i mirno slušati kako se zemlja iz koje dolaziš vrijeđa, a najsvjetlija i najsvetija pobjeda Hrvatske vojske “Oluja” naziva zločinačkom, ne može se drugačije zvati nego IZDAJA!

Opet je srbijanski predsjednik uspoređivao „Oluju“ i Jasenovac i već poznate mantre kojima se služi u ovakvim prigodama, a Milorad Pupovac nije reagirao i „hrabro“ i „stoički“ je podnio sve uvrede i nesitina na račun i Hrvatske i NATO-a.

Ne trebamo se čuditi što nas i EU i NATO doživljavaju neozbiljnim kada jedan, bez obzira što mi mislili o njemu, zastupnik u parlamentu zemlje članice NATO-a mirno nazoči i podržava skup na kojem se Savez naziva zločinačkim i agresorskim.

Za kraj pitanje i premijeru i predsjednici što će učiniti da se ovakvoj blamaži i javnom sramoćenju Hrvatske stane na kraj? Ili je sve ovo učinjeno i izrežirano za potrebe nadolazećih Europarlamentarnih izbora?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI