Jednoglasno: Tomašević izbačen iz HDZ-a

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

O bezuvjetnom isključenju Alojza Tomaševića iz HDZ-a odlučilo je stranačko tijelo sastavljeno od sedam članova

Visoki sud časti HDZ-a donio je jednoglasnu odluku – Tomašević je izbačen iz stranke, javlja N1.

Za očekivati je i bilo da će Visoki časni sud jednoglasno prihvatiti prijedlog stranačkog vrha, koji je stava da je Tomašević odabrao pogrešni put na štetu Požeško-slavonske županije, ali i HDZ-a, umjesto da je postupio moralno i politički odgovorno te odstupio s mjesta župana.

Davor Miličević, predsjednik Visokog časnog suda kazao je novinarima:”Donesena je odluka o bezuvjetnom isključenju Alojza Tomaševića iz stranke, jednoglasno”, rekao je. “Postoji mogućnost da se žali, a hoće li to napraviti, o tom potom. Ne vidimo razlike između njega i ostalih predmeta kojima smo se danas bavili”.

Hrvatsku demokratsku zajednicu mogu slobodno nazvati mojom drugom obitelji, u kojoj sam stekao mnogo prijatelja i upoznao mnoge uglednike u Republici Hrvatskoj“, priopćio je ranije Tomašević, koji se namjeravao vratiti u “svoju jedinu stranku”.

O bezuvjetnom isključenju Alojza Tomaševića iz HDZ-a odlučilo je stranačko tijelo sastavljeno od sedam članova. Predsjednik HDZ-ova Visokog časnog suda je Davor Miličević, a članovi su Tomislav Vrdoljak, Ile Baković, Marija Vučković, Robert Špiljak, Zoran Čogelja i Blaženko Boban.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI