Ivici Todoriću ponovo blokirana imovina

Jurica Galoic/24sata

Prema odluci istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu ponovo je blokirana imovina Ivici Todoriću te veći dio imovine Tomislavu Lučiću, Ljerki Puljić, Damiru Kuštraku i Oliviji Discordiji, dok je zahtjev Agrokora za privremenom blokadom imovine odbijen u odnosu na ostale osumnjičenike i Todorićevu kćer Ivu Balent, piše N1 Televizija.

Očekuje se kako će se na ovu odluku žaliti odvjetnici svih onih kojima je blokirana imovina.

Zagrebački Županijski sud prihvatio je u prosincu prošle godine prijedlog izvanredne Uprave Agrokora i diljem zemlje blokirao imovinu 15 osumnjičenih, koje se tereti da su koncernu raznim malverzacijama od 2006. do 2017. nanijeli šteta od ukupno 1,6 milijardi kuna. Temeljem žalbe osumnjičenika Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu krajem veljače ukinulo je tu odluku ukinulo i vratilo je sucu istrage na ponovno odlučivanje smatrajući kako u rješenju o blokadi “nisu izneseni valjani razlozi o odlučnim činjenicama, a oni koji su izneseni su nejasni i u znatnoj mjeri proturječni.”

Prema pisanju N1, imovina nije blokirana Piruški Canjugi, Ivanu Crnjcu, Anti Todoriću, Mislavu Galiću, Hrvoju Balentu, Ivanu Todoriću, Alojziju Pandžiću, Sanji Hrstić, Marijanu Alagušiću, Ivici Sertiću i Ivi Balent.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI