Ivica Todorić predao se engleskoj policiji, čeka se izručenje!

0
454
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je navodno dostavila britanskoj policiji informaciju o adresi na kojoj se Todorić nalazi u Londonu

Hrvatska policija zaprimila je obavijest da je u 9,04 sati po lokalnom vremenu Ivica Todorić pozvan u Charring Cross policijsku stanicu u Londonu gdje je uhićen po europskom uhidbenom nalogu, objavila je N1 televizija.

Iz izvora bliskih Todoriću, ta televizija doznaje da se sam predao policiji.

Loading...

Ranije danas, službeno je potvrđeno da je Ivica Todorić u Londonu i da će ga uhititi britanska policija po zahtjevu MUP-a.

Neslužbene informacije, kolale su i ranije, u kojima je rečeno da bi se Todorić ovih dana mogao sam predati policiji u Londonu po savjetu svojih odvjetnika. Hrvatska je navodno dostavila britanskoj policiji informaciju o adresi na kojoj se Todorić nalazi u Londonu te bi njegova odluka da sam ode u policiju zapravo trebala prevenirati moguće uhićenje. Neslužbeno se isto tako doznaje da je Todorić navodno posljednjih dana skupljao novac za plaćanje jamčevine kako bi se protiv izručenja borio sa slobode, javlja N1 televizija.

Podsjećamo, otkako je Todorić u bijegu nitko iz državnog vrha nije htio potvrditi da zna gdje se on nalazi. Prvi put je to učinila predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u utorak, 7. studenog, rekavši da je čula da je on u Velikoj Britaniji, ali da ne zna njegovu adresu.