I dalje se traga za majkom 3-godišnjaka koji se utopio u Dunavu, sve upućuje na nesretni slučaj

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

"U potrazi za majkom angažiran je lokalni ronilački klub i djelatnici HGSS-a, a uključili su se i građani sa svojim brodicama", rekli s iz policije

Vukovarska policija i dalje traga za majkom 3-godišnjaka čije je tijelo u petak izvučeno iz Dunava. Majka je u rijeku skočila kako bi spasila dijete koje je pred njom palo u vodu, a sve se odigralo pred bakom koja je s njima šetala uz Dunav.

Nakon majke u rijeku je skočila i baka koja je vidjela kako je dijete isplivalo, ali ne i tijelo majke.

Danas je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, za medije potvrdio kako je utopljeni dječak imao 3 godine, dok je majka za kojom se traga 29-godišnjakinja. Potvrdio je i kako je na mjestu nesreće bila prisutna i treća osoba vezana obiteljskim vezama.

“U potrazi za majkom angažiran je lokalni ronilački klub i djelatnici HGSS-a, a uključili su se i građani sa svojim brodicama. Sva dosadašanja saznanja upućuju da se radi o nesretnom slučaju. Obdukcija koju je naložio državni odvjetnik će vjerojatno potvrditi kako je uzrok smrti utapljanje. Dječaka je Dunav izbacio na površinu.”, dodao je glasnogovornik.

Na pitanje je li obitelj bila poznata policiji, Džigumović nije odgovorio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI