HSP postavio zanimljivo pitanje: “Migranti harače – tko će namiriti štete?!”

HSP

Hrvatska stranka prava (HSP) Primorsko goranske županije oglasila se priopćenjem u kojem upozorava na alarmantne razmjere migrantske krize u Gorskom kotaru!

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Situacija s migrantima u Primorsko-goranskoj županiji sve je gora i gora, posebno na udaru je Gorski kotar. Sve su češća provaljivanja u kuće, vikendice, planinarske domove, dolazi do krađe, migranti uništavaju tuđu imovinu te iza sebe ostavljaju nevjerojatne prizore.

Teško je riječima opisati što naši sugrađani nalaze nakon provale migranata.

HSP Primorsko goranske županije postavlja pitanja i traži odgovore do kada će naše institucije šutjeti o ovom problemu? Do kada će naš narod živjeti u dezinformacijama kako “jadni” migranti ne rade štetu, ili što je još gore kada ih informiraju da se opravdavaju postupci migranata.



Zar se mi moramo bojati hodati po našim šumama, zar se moramo bojati kada padne mrak kako nas netko ne bi opljačkao, zar se moramo osjećati ugroženo tamo gdje se trebamo osjećati najsigurnije u našim domovima. Pitanje je vremena kada će se u Hrvatskoj dogoditi situacija u Velikoj Kladuši ili Bihaću.

Nakon silnih upita naših sugrađana i molbi da se konačno počne iznositi istina o ovoj temi mi smo odlučili reagirati! Ovo je krik malog čovjeka koji konačno želi da se počne govoriti istina o ovoj temi, a mi smo ovdje kako bi upravo to omogućili našim sugrađanima.

Pitamo tko će nadoknaditi štetu koju su napravili po vikendicama, po planinarskim domovima i drugdje. U sklopu ovog priopćenja donosimo i izjave ljudi koji vode brigu o planinarskim domovima, te uz to prilažemo i slike nakon prolaska migranata.

risnjak (12)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI